Skriv til os - Klik her

eller:


Tlf: 45 86 03 30
E-mail: jbp@bonica.dk

Kunstige afskårne blomster

Hos Boutique Bonica har vi et meget stort udvalg af kunstige afskårne blomster, som vil tage sig godt ud i boligen eller på kontoret. Med blomster kan man diskret bringe flere farver ind i hjemmet, hvilket kan gøre det mere indbydende og spændende. Vores afskårne blomster vil også passe godt ind på arbejdspladsen, hvor en buket blomster og eller en plante kan pynte og glæde. Hvis du medbringer din vase i vores butik og/eller tager et billede af, hvor vasen skal stå i hjemmet, så kan vi bedre rådgive dig om blomsternes farver og form, så de kommer til at passe godt ind i indretningen.

 

Hvorfor vælge kunstige, afskårne buketter?

Fordelene ved kunstige blomster, eller silkeblomster som vi kalder dem, er mange. Først og fremmest er en af de åbenlyse fordele, at blomsterne ikke visner og har en meget lang holdbarhed. Derudover er der stort set ingen vedligeholdelse, og man slipper for at skulle skifte vand ved dem. Blomsterne har brug for at blive rengjort med en støvkost i ny og næ, hvilket kræver minimal anstrengelse. Vores kunstige blomster er af den højeste kvalitet, og det kan være rigtig svært at se forskel på vores blomster og den ægte vare.

 

Inspiration og trends

Vi fornyer løbende vores sortiment af kunstige afskårne blomster, da vi følger med i de nye trends og farver, så det passer til årstiderne. Derudover sætter vi en ære i at inspirere vores kunder private, såvel som virksomheder, med enkelte blomsterbuketter eller –arrangementer, som glæder og overrasker. Derudover er vores blomster hårdføre og kan bruges til mange forskellige arrangementer. En kunstig blomst kræver ikke nogen lyskilde, og du kan derfor med fordel placere den i rum, hvor der ikke er naturligt sollys. Hermed kan du pynte med blomster eller grønt på selv de mest lysfattige steder.

 

Ring til os og hør nærmere

Hos Boutique Bonica gør vi en dyd ud af, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores blomster. Vi vil med glæde rådgive dig om, hvilke blomsterbuketter som vil passe ind til netop din bolig eller virksomhed. Ring uforpligtende til 45 86 03 30 eller skriv en mail til jbp@bonica.dk, hvis du gerne vil i kontakt med os.

 

Top