Skriv til os - Klik her

eller:


Tlf: 45 86 03 30
E-mail: jbp@bonica.dk

Gør hjemmet endnu smukkere med vores granguirlander og kunstige juletræer

Her hos Boutique Bonica har vi et stort udvalg af elegante grangrene, kunstige juletræer og guirlander. De naturtro grene og træer er nemme at arrangere, og behøver ingen vedligeholdelse. Uanset hvilken type dekoration, du har i tankerne, finder vi den ideelle løsning. Vores kunstige træer er af allerbedste kvalitet, og du vil opnå den ønskede effekt, når du anvender vores produkter.

 

Et naturligt valg

Vi ser det som et naturligt valg, at anskaffe sig en kunstig plante, hvis man er interesseret i en dekorativ løsning, der står smukt hele året rundt. Alle produkterne i vores sortiment er håndplukket hos vores mange leverandører. Det er vigtigt for os i Boutique Bonica, at vi har en dialog med kunden, så vi sikrer os, at du får den bedste vare i forhold til behovet.

 

Æstetikken frem for alt

Hos Boutique Bonica går vi højt op i æstetik, og vores produkter afspejler netop dette. Vores store sortiment af afskårne kunstige blomster, grene, potteplanter og træer er af meget høj kvalitet, hvilket selvfølgelig også gælder vores granguirlander og kunstige juletræer.

 

Skal du have hjælp med en dekoration?

Vil du have smukke kunstige planter i hjemmet, på kontoret, i restauranten eller lignende, eller bare gerne høre om, hvilke muligheder der er for at få lidt ekstra liv i hjemmet, er du mere end velkommen til at kigge forbi i vores butik i Hørsholm. 

For at sikre os, at du får så god betjening og vejledning som muligt, sætter vi altid god tid af til hver kunde, så du kommer hjem med lige præcis det du ønsker.     

  

 

Top