Skriv til os - Klik her

eller:


Tlf: 45 86 03 30
E-mail: jbp@bonica.dk

Giv dit hjem et eksotisk præg med vores kunstige kaktusser og sukkulenter

Når du indretter, kan du med fordel tilføje en eller flere af vores kunstige kaktusser og sukkulenter. Vi har et stort udvalg af mange forskellige flot udførte kaktusser og sukkulenter. De skal hverken have vand eller sol og står pænt hele året rundt.

 

Kødfulde planter 

En sukkulent er en plante med kødfulde rødder, blade og/eller stængler. Sukkulenterne i vores sortiment er alle håndplukkede og af bedste naturtro kvalitet. For en endnu mere naturlig oplevelse, føles vores sukkulenter akkurat som en almindelig sukkulent, og falder så naturligt som muligt.

 

En nem plante er blevet endnu nemmere at passe

Kaktusser er kendt for at være notorisk nemme at passe, men de skal trods alt stadig passes. Vores kunstige kaktusser kræver ikke andet end en støvklud en sjælden gang imellem.

 

Vi hjælper med en ideel placering

Hvis du har problemer med at placere planterne, er vi altid parate til at vejlede dig, og du er mere end velkommen til at kigge forbi i vores butik i Hørsholm. Du kan også ringe til os på tlf. 45 86 03 30. Vi hjælper gerne med at finde den bedste planteløsning. Uanset om du har brug for hjælp til at friske din indretning lidt op med et par planter, eller du har brug for en større konstellation af f.eks. forskellige kaktusser og sukkulenter, står vi klar til at rådgive dig. Vi er eksperter i at arrangere og dekorere, så vi har altid en ide, hvis du selv går og mangler inspiration.

Top