Skriv til os - Klik her

eller:


Tlf: 45 86 03 30
E-mail: jbp@bonica.dk

Skab flotte omgivelser med kunstige orkideer

Elsker du også orkideer men frygter dens skrøbelige natur? Orkideen er en eksklusiv blomst, som skaber smukke og indbydende omgivelser og løfter humøret med dens enkle udseende og store flotte blomster. Orkideen er en skrøbelig blomst og kan være svær at holde, da den er kræsen og har helt specielle krav til lys-, gødnings- og vandingsforhold.

Kunstige orkideer er perfekte til kontoret, klinikken, venteværelset eller bare derhjemme grundet deres minimale krav. De står flot hele året rundt og skal ikke omplantes eller vandes. Har du kunder eller familie der er allergikere, kan de være i nærheden uden gener. Bedst af alt er dog, at du ikke behøver at have grønne fingrer for at pynte flot op med orkideer.

 

Et friskt pust

De kunstige orkideer synes ægte, da det kan være svært at se forskel på en kunstig og en ægte orkide. Den eneste forskel er, at du stille blomsten der, hvor den pryder mest. Kunstige orkideer skal ikke plejes, de skal kun støves af jævnligt med en støvekost. Hvis den trænger til opfriskning kan det gøres med en vandforstøver med destilleret vand. De kunstige orkideer findes i et hav af farver, lige fra hvid til fuchsia, og i mange forskellige størrelser. Har du selv en smuk opsats eller krukke kan vi ’plante’ orkideerne heri.'

 

Hør nærmere i dag

Kom forbi vores butik og se vores store udvalg af kunstige orkideer. Vi servicerer med kunstige orkideer i hele Danmark, men primært Sjælland og Nordsjælland i områderne Hørsholm, Kokkedal, Vedbæk, Birkerød, Hillerød og Helsingør.

Du kan kontakte os på tlf. 45 86 03 30, hvis du ønsker at vide mere om vores kunstige orkideer.

 

 

Top