Skriv til os - Klik her

eller:


Tlf: 45 86 03 30
E-mail: jbp@bonica.dk

Potteplanter

Har du problemer med at passe dine potteplanter eller ønsker du blomster, der er nemme at holde, så har vi hos Boutique Bonica er stort udvalg af kunstige potteplanter. Vi har blomster i en bred vifte af farver, der kan skabe en hel verden i din vindueskarm. I vores butik i Hørsholm kan du udover potteplanter til eksempelvis udestuer, terrasser og altaner også finde alt fra ampler, krukker og skjulere.

Alle vores blomster er i høj kvalitet, så de ser så naturlige ud som muligt. Vi har udvalgt de bedste leverandører, så vi kan garantere dig helt unikke blomster, der kan holde i mange år frem. Vores leverandører kommer blandt andet fra Frankrig, Holland, Hong Kong, Sverige og Danmark. Men alle vores blomster, træer og planter har Kina som oprindelsesland.  

 

Kontakt os for specielle ønsker

Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder, har du derfor bestemte ønsker til kunstige træer, blomster eller potteplanter, vil vi gøre vores bedste for at skaffe dem til dig. Har du selv en skjuler, en opsats eller andet du ønsker, vi skal bruge, kan vi sagtens plante blomster eller lave dekorationer i dem.

Ved større beplantninger, har vi mulighed for at aftale besøg hos dig. Det er altid en god ide, hvis man har billeder, stofprøver og mål med, når du besøger os, så vi kan rådgive dig ud fra dit hjems eller virksomheds stil.

Vi har gennem årene lavet mange specialordrer til både virksomheder, private, teatre, bryllupper og lignende. Mangler du inspiration så kig forbi vores butik og se vores flotte udvalg af farverige roser, orkidéer, ranunkler, pæoner og hundredvis af andre blomster.

 

 

Top